Eddie küldetései

Ha elérsz egy bizonyos szintet a játékban, akkor Sasszem Eddie (Eagle Eye Eddie) leszáll a farmra, és hoz magával egy listát különböző igényekkel. 

Ha időben sikerül teljesítened a feladatot, akkor kapsz egy bélyeget. Ez lehet, bronz, ezüst vagy arany, de nem lehet tudni, hogy melyiket fogja adni. (Természetesen a bronzból adja a legsűrűbben és elég bosszantó tud lenni, hogy sokat dolgoztál érte és csak egy bronz bélyeg jár)

A bélyegeket nem csak a díjnyertes állatokhoz tudod felhasználni, hanem a világítótoronynál is. A Mariner-nél az arany, ezüst és bronz hálókat a bélyegekért cserébe tudod megvenni.


A Mariner-ről itt olvashatsz bővebben: Mariner és a világítótorony


Eddie és az igényei:

Mint a képen is látható, Eddie három különböző tárgyat vagy termést, terméket szokott kérni változó darabszámmal.
A landolástól számítva 16 órád van összeszedni a listában található dolgokat. A feladat nem egyszerű, mert vagy olyat kér, ami ritka, vagy olyat, amiből nagyon sok kell, vagy akár mind a kettő.

Az összegyűjtött termékekért pénz és XP is jár.


Miután Eddie gépe felszáll, onnantól számítva négy óra múlva jelenik meg ismét. Ebben az időben előre megmutatja, hogy miket fog kérni legközelebb, de darabszám nélkül. Így lehet előre dolgozni.
Ha éppen nem játszol, akkor csak akkor fog landolni, ha beléptél a játékba. Tehát olyan nincs, hogy elkezdesz játszani, és az új listát úgy kapod meg, hogy például csak 4 órád van összeszedni.


Van egy nagyon jó Power Pin, ez az egyik kedvencem: Ready Eddie Pin. Ezt is a sátorban tudod aktiválni a többi Power Pinnel együtt. Ha esetleg nem tudod mi az a Power Pin és mire jó, itt olvashatsz bővebben. 

A Ready Eddie Pin aktiválása után három napig lesz lehetőséged skippelni (továbbugrani) bizonyos kéréseket. Tehát leszáll Eddie, látod miket kér, és ha úgy gondolod nem tudod majd idő előtt teljesíteni, akkor nyomd meg a Skip gombot, így pár másodperc után már jön is a következő lehetőség. Arra figyelj, hogy ha véletlenül (vagy szándékosan) eladsz neki bármit is, akkor azt a táblát már nem tudod továbbugrani.

Itt olvashatsz olyan tippeket, melyek segítenek, hogy könnyebben tudd teljesíteni Eddie kéréseit.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése