2016. május 17., kedd

Lighthouse and the Ancient Mariner - Világítótorony és az ősi tengerész


A világítótorony (Lighthouse) már egy jó ideje elérhető a Farmville 2: Country Escape játékban. Persze csak akkor, ha már elérted a 36-os szintet. Ha még nem jársz ezen a szinten, de már nagyon izgatott és lelkes vagy, akkor már a 23-as szinttől meg tudod vásárolni, hogy játszhass ezen a területen is.
Ráadásul, ha ezzel a korai megvásárlással fedezed fel az új területet, akkor három aranybélyeg lesz a jutalmad (ami nagyon jól fog jönni, ha elindul a kincskeresés)

Kincskeresés:

Nyomj a világítótorony ikonra bal oldalt, vagy, a világítótorony melletti csónakra. Meg fog nyílni a Kincskeresés mód (Treasure Hunting Mode), ezáltal lehetőséged lesz hálókat kivetni azokra a területekre, amiket még nem fedeztél fel.
Három különböző hálót tudsz használni: bronz, ezüst és arany. Az arany háló (Golden Nets) a leggyorsabb, csupán 8 másodperc végez. Az ezüst háló (Silver Nets) egy óra alatt végez, a bronz háló (Bronze Nets) pedig 8 óra alatt lesz kész.
Egyszerre három hálót tudsz kivetni.


Ha nem bírod kivárni, amíg végeznek a hálók, akkor természetesen készre tudod tenni őket kulcsok segítségével. A befejezéshez szükséges kulcsok számát az dönti el, hogy mennyi idő lenne még hátra (minél kevesebb idő van hátra, annál kevesebb kulccsal tudod azonnal befejezni)

Ha elfogytak a hálóid, akkor nyomj a 'Get More Nets' ikonra: itt juthatsz újabb hálókhoz, kulcsok, bélyegek vagy érmék segítségével. Bélyegekhez úgy tudsz jutni, ha teljesíted Eagle Eye Eddie kéréseit. Eddie-ről bővebben is olvashatsz IDE KATTINTVA.


A tengerésznek is vannak kérései, ezt a táblára kattintva láthatod. Hat dolgot szokott kérni, de általában nem olyan egyszerű összegyűjteni. Ha sikerül teljesíteni a megadott időn belül a kéréseit, akkor Sand Dollar-ral jutalmaz. Ezeket a dollárokat a sátorban tudod elkölteni, és különböző Power Pineket lehet belőlük venni.

A képernyő jobb oldalán látható egy skála. Ez mutatja, hogy mennyi kell még a következő Power Pin feloldásához. A skála tetején megnyerheted a Marinert, mint segítőt (Helping Hand) egy pár napra.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése