2015. január 23., péntek

5 tipp, hogy könnyebb legyen teljesíteni Eddie kívánságait!



Eddie oldalán már olvashattál a küldetésről, de most lássunk 5 tippet arra, hogyan tudod könnyebben teljesíteni a kéréseit:


Bizonyára már te is rájöttél, hogy a legnagyobb kihívást sokszor Eddie jelenti. Néha olyan képtelen dolgokat tud kérni, amit biztos hogy nem, vagy csak nagyon nehezen tudsz összegyűjteni. Pedig fontos, hogy ki tudjuk elégíteni az igényeit, mivel tőle kapjuk a bélyegeket, amik szükségesek ahhoz, hogy megszerezzük azokat az állatokat, amiket pénzért nem tudunk megvenni. Nekem a mai napig talány, hogy mitől függ, hogy arany, ezüst vagy bronz bélyeget ad, úgyhogy aki már rájött esetleg, az írja meg kommentben legyen kedves. :) 

Íme 5 tipp, ami talán segíthet a jövőben, hogy teljesíteni tudjuk a kéréseit:  



1. Használd a piacot!

A piac egy nagyszerű lehetőség arra, hogy olyan különleges dolgokat gyűjts össze, amikre Eddie-nek szüksége van. Mivel öt percenként frissül, így érdemes minél gyakrabban visszanézni, hátha pont azt ajánlják, ami neked kell!




Jó ha tudod, hogy Eddie kb. 15%-kal többet fizet a termékekért, mintha a piacon adnád el, ráadásul XP is jár mellé.

2. Készülj előre!

Miután Eddie elrepült, meg tudod nézni, hogy legközelebb miket fog kérni, így fel tudsz készülni előre. Próbálj meg előre készülni, gyűjts be minél több mindent!
Biztos, hogy lesz benne olyan dolog, amit nehéz elkészíteni, vagy mert sok időbe telik, vagy mert valami különleges hozzávaló kell hozzá. Ebből általában egy vagy két darab kell, így érdemes időben elkezdeni a gyártását (pl. pezsgő, hajó az üvegben, üvegló, stb.)

3.Tartalékolj be a ritka termékekből!

Vannak olyan hozzávalók, amiket nehéz beszerezni, de érdemes belőlük betartalékolni, mivel lehet, hogy pont ez fog kelleni a következő termék gyártásához, amit Eddie fog kérni: pisztráng, menta, réz, stb.



4. A ritka termékeket csak akkor add el, ha megvan az összes darab!

Végre elkészültél egy különleges termékkel, alig várod, hogy eladhasd Eddie-nek. De várjunk csak, nem biztos, hogy ez jó ötlet. Gondolj csak bele: tegyük fel, hogy kér kettő zoknit, de csak az egyik van kész. Előfordulhat, hogy valamiért nem fogsz tudni játszani, és ha eladod az egyiket, akkor az a küldetés sajnos kárba vész, vele együtt az eladott zokni is.
Nem foglal sok helyet, így várj az eladással!

5. Nyugodtan lépj tovább!


Eddie igényei sokszor nagyon ésszerűtlenek és felháborítóak. Ha már előre látod, hogy nem fogok tudni kiszolgálni, akkor a Skip-pel ki tudod hagyni az adott küldetést, és négy óra múlva jön majd a következő. Szerintem a következő helyzetekben mindenféleképpen érdemes skippelni: 


  • ha olyan dolgot kér, amihez ritka hozzávaló szükséges (pl. menta). Ezt elég időigényes beszerezni, így ha nincs raktáron, nem is érdemes belevágni 
  • ha olyan dolgot kér, amihez ugyanazok a hozzávalók szükségesek. Pl: kér agyagot és bögrét is: valószínű, hogy nem fogsz tudni elég agyagot termelni, hacsak nem tartalékoltál be, vagy nem tudsz venni a piacon nagyobb mennyiséget 
  • előfordulhat, hogy olyan hozzávalót kér, amihez még nem elég magas a szinted, hogy legyártsd 
  • ha valamiből tud sok darabot kér, és nem valószínű, hogy belefér az idődbe, pl: 6 teddy maci, vagy 6 pezsgő

Sok szerencsét kívánok a küldetésekhez, remélem sok-sok arany bélyeget sikerül begyűjtened!

Neked mi volt a legfelháborítóbb igény, amit Eddie kért?



1 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy a skip az hol található? Mert én nem látom. Nekem csak kiírja, hogy miket kér, és alul az van, hogy call Eddie back for 7 kulcs.

    VálaszTörlés