2015. január 29., csütörtök

10 tipp a sikeresebb játékért1. Használd a Farm Orders táblát!

Ezen a helyen tudod eladni a termékeidet és alapanyagjaidat. Ha úgy látod, hogy az adott tételt nem tudod teljesíteni, akkor az  X megnyomásával 10 perc múlva frissülni fog az adott termék. Érdemes használni, mivel amellett, hogy pénzt és XP-t is szerezhetsz, a Bonus Metert alkalmazva újabb és újabb jutalmakban részesülhetsz. Minél magasabb szinten vagy ebben a Bonusban, annál értékesebbek a díjak.
2. Fókuszálj az aktuális küldetésekre!

Ha elvégezzük az aktuális küldetéseket, a jutalmunk a legtöbb esetben XP vagy kulcs, így érdemes folyamatosan teljesíteni azokat!


3. Vegyél meg mindent, amit csak tudsz!

Előfordulhat, hogy azt a feladatot kapjuk, hogy vegyünk egy tehenet, vagy egy föld kukoricát. Ne érjük be ennyivel, mert később már csak kulcsokért tudjuk megvásárolni az adott tételeket. Lehetőleg minél több földünk, állatunk, fánk, műhelyünk legyen, hogy hatékonyabban tudjunk dolgozni! Ne féljünk attól, hogy túl sok dolgot termelünk feleslegesen, mert a piactéren folyamatosan el lehet adni azokat!


4. Használd a Farm Standot!
Árusításra és vásárlásra is! Eladás szempontjából variálhatunk az eladási árakon, vevő szempontból pedig lehet hogy pont azt találjuk meg, ami nekünk kell. 5 percenként frissül, így érdemes folyamatosan figyelni.


5. Menjünk el sűrűn Nagyi tisztására (Grandma’s Glade)!
Csak 15 percig tart, és begyűjthetünk ritka hozzávalókat, valamint XP-t is.


6. Bővítsd a raktárjaid!

Amint tudod, bővítsd a raktárat és a silót, mert a hely mindig kevés! Minél nagyobb a befogadóképesség, annál több mindent tudsz tárolni.7. Legyenek barátaid!

A barátoktól tudsz kérni Speed Seed-et (gyorsítót), lehet tőlük vásárolni, illetve lehet szomszédolni is.


8. Légy részese egy csoportnak (Co-op)!

Ha csatlakozol egy csoporthoz, tudtok egymásnak segítséget küldeni (Helping Hand), valamint csetelni is lehet.9. Teljesítsd Eddie kéréseit!

Próbáld meg teljesíteni Eddie kéréseit, ehhez itt van néhány jó tanács: 5 tipp, hogy könnyebb legyen teljesíteni Eddie küldetéseit


10. Tartalékold a kulcsokat!
Könnyű őket elpazarolni, így jól gondold meg, hogy mire használod fel őket!

Ha esetleg van olyan segítség, vagy tipp, amit te is megosztanál a többi játékossal, szívesen várjuk kommentben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése