2016. augusztus 28., vasárnap

Premium segítők (Farm Hands)

Kulcsokért lehetőségünk van több segítőt is vásárolni. Ők lesznek azok, akiket a segítő embereken felül el tudunk küldeni a helyszínekre, hogy különböző hozzávalókat keressenek nekünk.

Lássuk, hogy melyiknek milyen előnye van:Bernáthegyi (St. Bernard): Garantált két Blackberry a Nagyinál (Grandma's Glade), garantált két Copper a bányában, nagy valószínűséggel Bass hal a horgásztónál (Pappy's Pond), és valószínű egy Lobster a mólónál (Prosperity Pier)
Sziámi macska (Siamese Cat): Garanált Tin a bányában, nagy valószínűséggel hagyma (Chives) a Nagyinál, extra menta a horgásztónálTabby macska (Tabby Cat): nagy valószínűséggel gyöngy a mólónál, nagy valószínűséggel hagyma a Nagyinál, extra Bass a horgásztónálVadászkutya (Hound Dog): Garantált két Blackberry a Nagyinál, garantált két Trout hal a horgásztónál, nagy valószínűséggel Copper a bányában, és nagy valószínűséggel Lobster a mólónálBorder Collie: nagy valószínűséggel hagyma a nagyinál, nagy valószínűséggel menta a horgásztónál, és nagy valószínűséggel Copper a bányában.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése