2017. június 13., kedd

10 dolog, amit nem biztos hogy tudsz a kutyás Event-ről

Sziasztok,

már jó pár napja tart az Event a Farmville 2: Country Escape játékban. Angol neve 'Dog Competiton'. A Google Play Áruházban az előzetesben úgy harangozták be, mintha különböző fázisokat kellene végigvinni, de ezzel ellentétben 'leaderboard'-os lett, ami azt jelenti, hogy egy adott ranglistán kell minél feljebb jutnunk.

Összeszedtünk 10 dolgot, amit nem biztos hogy tudsz. Olvasd át őket, hátha lesz benne újdonság:

 
 

1. Az Event június 7-én indult, és 12 napon keresztül tart. Az első rész jún. 7-től 12-ig tartott, a második jún. 13-tól jún. 18-ig.


 
 
2. Egyszerre három rendelést látsz, amit ki kell szolgálnod. Ha sikerül eladnod, akkor feljebb juthatsz a ranglétrán. Ráadásul Xp-t, és pénzt is kapsz értük.


 
 
3. A szokásos Boost-ok most is elérhetőek: arany és ezüst. Az arany 100%-ot tesz rá a pontokra, az ezüst 50%-ot. Aktiválás után egy órán keresztül érvényesek, és egyszerre csak egy boost-ot tudsz felhasználni.


 
 
4. A ranglistán nem mindenkit ismersz. Az azonos szinten lévőkkel kerülsz egy listára, hogy a verseny igazságos legyen.

 
 
5. Díjak az első fázis végén: Az első helyen végzettek jutalma egy Whippet kutyus, aki segítség lesz a farmon 30 napig. Az ezüstérmesek kapnak 2 aranybélyeget, 2 lakatot, 10 kulcsot, és egy Power Pint. A bronzérmesek jutalma egy ezüst bélyeg, egy lakat, 5 arany kesztyű és egy Power Pin. Ha nem sikerült a bronzérmet sem megnyerni, akkor is jár 5 Fish Stock és 5 Natural Rubber.

6. Díjak a második fázis végén: Az első helyen végzettek jutalma egy Wonder Whippet kutyus, aki segítség lesz a farmon 30 napig. Az ezüstérmesek kapnak 2 aranybélyeget, 2 lakatot, 10 kulcsot, és egy Power Pint. A bronzérmesek jutalma egy ezüst bélyeg, egy lakat, 5 arany kesztyű és egy Power Pin. Ha nem sikerült a bronzérmet sem megnyerni, akkor is jár 1000 pénz.


 
 
7. 500 pontonként kapsz egy Mystery Bag-et, ami ajándékot rejt!
 
 
 
8. Ideiglenes helyszín: Mutt Market: Egyszerre 4 segítőt tudsz ideküldeni, és az Event-hez fontos kellékeket fognak neked találni.

 
 
9. Lista, hogy mit hol találsz:
 
Peanutbutter: Mutt Market, Grandma's Glade, Prized Cow, and Prized Chicken
Fish Stock: Mutt Market, Merryweather Mine, Prized Pig, Prized Reindeer, and Prized Sheep
Natural Rubber: Mutt Market, Pappy's Pond, the Cove, Mallard Mill, Prized Horse, and Prized Goat
 

10. Ideiglenes segítségek: Judith és Nellie: Szokás szerint kulcsokért tudod őket megvásárolni, de csak addig maradnak a farmon, amíg tart az Event.

 

1 megjegyzés:

  1. Köszi! Nagyon jó volt az Event, én második lettem. Egyébként az ilyen Event-ekben jó szoktam lenni.

    VálaszTörlés