2017. július 19., szerda

The Prospector's Corner/ Aranyásás

A Farmville 2 Country Escape játékban újabb újdonság jelent meg, angol nevén: The Prospector's Corner. 

Egy új szereplő, Goldie bukkan fel, aki egy aranyásó. A helyi folyókban próbál kincset találni, több-kevesebb sikerrel. Most részesei lehetünk ezeknek az izgalmaknak, ugyanis mi is használhatjuk az aranyserpenyőjét, hátha kincsekre bukkanunk.

Ha már elérted a 13-as szintet, szerencsét próbálhatsz te is a folyóparton!

Kétféleképpen játszhatsz: The Flume-re kattintva, vagy a Gold Sluice-t választva. 

The Flume: Ebben a menüpontban 8 óránként ingyen játszhatsz! Hét különböző nyereményből tudsz választani, és ezt akár hatszor megteheted. Arra figyelj, hogy az első próbálkozás után már fizetned kell, ráadásul minden próbálkozás után egyre többet.

The Gold Sluice: ez már egy prémium szint, itt sokkal értékesebb nyereményekre bukkanhatsz. Itt kilenc serpenyő közül választhatsz, és hétszer próbálkozhatsz. Drágább mint a Flume, itt minden kulcsokba kerül.



Itt tudod megnézni hogyan is működik játék közben:



4 megjegyzés:

  1. Én arra lennék kíváncsi,ha történt egy telefon gyári visszaállítás,akkor 54-eset szinten álltam miért nem adja vissza ahol abbahagytam ,nem első eset!!!!! Újra kell kezdeni! Egy olyan linket küldjenek amire rákattintunk és vissza kapjuk a jogosan megszerzett pályáinkat!!!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Judit, mi is csak játékosok vagyunk, nem állunk kapcsolatban a Zyngával. Olvasd el ezt a bejegyzést, hátha segít: http://farmville2country.blogspot.hu/2016/08/elveszett-farmod-van-megoldas.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsánat nem tudtam! Nekik meg hiába írogatok nem is válaszolnak! Sőt még az email cím sem jó mindegyik azok közül amiket ők írnak az oldalukon!!

      Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés