2015. január 21., szerda

Útmutató a vadkacsa malomhoz (Mallard Mill)Sok játékosnak már ismerős a vadkacsa malom (Mallard Mill), mivel már egy ideje elérhető, és kellett is használni a Farm Dog eseményhez is, de most lássuk a részleteket, hátha valakinek újdonság és segítség lesz:


A 32. szinttől elérhető a malom, ahol új szárnyas barátaink fognak lakni. Gyűjtsd össze a kacsákat és a hattyúkat, hogy növelje az esélyeid arra, hogy ritka hozzávalókhoz juthass. 

Kezdésnek menj rá a vadkacsa malomra, ami a farmod bal alsó részén található. Egyszerre 8 segítőt tudsz a malomhoz küldeni, hogy megtalálják neked a különleges hozzávalókat: madártoll (feathers), sárgaréz (brass) és cédrusfa (cedar wood)  
A kacsák és a hattyúk fognak neked segíteni a későbbiekben is, hogy az új eseményeket sikeresen teljesítsd (ahogy a Farm Dog eseménynél is)
Az ’Állatok’ felületnél megtalálod a kacsákat, a hattyút és a libát is, ezeket bélyegekért lehet kapni.Ne feledd! Bélyegeket Eddie-nél kaphatsz, valamint a sátorban vehetsz szalagokért! Bővebb infók Eddie oldalán!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése