2017. január 26., csütörtök

Valentin napi Event - Secret Admirer Soiree

A Farmville 2: Country Escape játék újabb Event-hez érkezett, ami a Valentin nap és a szerelem jegyében telik. Hugh Cupid (aki mellesleg nem kicsit hasonlít Donald Trump-ra) visszatért a farmra, és sok-sok szerelmes levél van nála, amit egy titkos hódoló írhatott. Egy szuper parti van készülőben!

Ha már elérted a 12-es szintet, feljön egy ablak, ami jelzi, hogy a legfrisebb Event elindult. Lehet, hogy újra kell indítanod a játékot, mert szükség lesz frissítésre.

Mint minden Event-nél, itt is az az első lépés, hogy rámegyünk az új területre: ez most egy tánctér és egy színpad, körülötte asztalokkal, székekkel.


Találd meg az összes titkos hódolói levelet, legkésőbb február 12-ig, hogy tiéd legyen az exkluzív Labrador, aki 30 napig marad a farmodon, hogy segítsen majd neked.


Az Event kellékei:
Minden egyes fázisban készítened kell egy különleges terméket, amivel hozzájuthatsz a szerelmes levelek darabjaihoz. Ha egy fázissal végeztél, ideiglenes dekorációt kapsz a farmodra.Ezeket kell majd elkészítened:

1. fázis: Strawberry Parfait - Dairy
2. fázis: Apple Lollipop - Stovetop
3. fázis: Blackberry Souflee - Pastry Oven
4. fázis: Caramel Truffle - Stovetop
5. fázis: Raspberry Cheesecake - Pastry Oven
6. fázis: Cupid's Gift Box - Craft Workstation

Ideiglenes helyszín: Candy Shop

Itt olyan különleges hozzávalókhoz tudsz hozzájutni, ami kellene fog az Event termékeihez. Pl. az első fázisban epres parfét kell készíteni, ehhez kell majd krém, ezt itt találod.


Boost:

A boost-ok segítenek, hogy az Event-höz szükséges hozzávalókból kétszer annyit találj. Lehet, hogy a különleges tárgyak készítésekor kapod ajándékba.

Ideiglenes segítségek: Hugh Cupid és Love Doves

Az Event ideje alatt kulcsokért meg lehet őket vásárolni. Sokkal nagyobb eséllyel fognak különleges hozzávalókat találni a különböző helyszíneken. Fontos, hogy csak addig maradnak a farmodon, amíg tart a Valentin napi Event (február 12-ig)


Forrás: www.zyngablog.typepad.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése