2015. január 16., péntek

Farm Dog/ Kutyafarm

Ez az esemény is két részből áll, 5-5 napon keresztül. Teljesítsd a Farm Dog 500 feladatait, hogy pontokat szerezve egyre feljebb menetelj a ranglétrán.

A Kutyafarm központja Eddie mellett található, a képernyő jobb felső sarkában.


Egyszerre három feladatot kapsz (vagy termeszteni vagy gyártani kell), de a szokásos x-szel ki tudod lőni, ha nem tudod teljesíteni, így tíz perc várakozás után feldob majd egy újabbat. Mindegyik feladatra különböző időt ad, ezt figyelni kell, nehogy beleessünk abba a hibába, hogy gyártunk feleslegesen, mert kifutunk az időből. 


Az eseménnyel kapcsolatos termékek sok sok pontot érnek, így igyekezzünk ezeket elkészíteni. Ezeket a különleges hozzávalókat a szokásos helyszíneken találjuk: Nagyi tisztá, Tó, kikötő, bánya vagy a díjnyertes állatok.
 
Boosts / Növelők:
 

A megszerzendő pontjaidat tudod növelni a Boosts segítségével. 50%-os emelést érhetsz el 300.000 pénzzel, vagy 100%-ost 10 kulccsal. A Boosts időtartama egy óra, így jól meg kell fontolni, hogy mikor váltjuk be.
 
Díjak:
 

Három különböző díj van: Ha az első helyen végzel, megnyered az Alaszkai Huskyt, akit a későbbiekben fel tudsz használni segítőként (Helping Hand). A második helyért két ezüst bélyeget kapsz, a harmadik díj pedig 3 szög. Az esemény második feladatsorában is újra ezeket lehet megnyerni, de ha újra az első helyen végzel, akkor nem egy második Huskyt kapsz, hanem egy sokkal jobb kutyát, aki a jövőben könnyebben megtalálja majd neked az eseményekhez szükséges különleges hozzávalókat.
 

A pontokat gyűjtve különleges dobozokhoz is hozzájuthatsz (Mystery box), amikben különböző nyeremények vannak.
 

Az első forduló január 9-től 14-ig tart, a második január 15-től 20-ig.


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése