2015. január 24., szombat

Útmutató - Power Pins & Golden Gloves




Golden Gloves (Arany kesztyű):


10 perccel meg tudod gyorsítani a műhelyeidet, ha az arany kesztyűt használod.

Amikor megjelenik az első felugró ablak, négyet kapsz ingyen. Ez egy kicsi ikon a képernyő bal felső sarkában, ez mutatja, hogy éppen mennyi kesztyűd van.




Arany kesztyűt vagy a szerencsekeréken tudsz kipörgetni (Prize Wheel), vagy a közelső eseményeken és feladatokon tudsz szerezni.




Power Pins (Szuper-táp)


Lássuk ezt az újfajta gyorsítót, aminek nem nagyon tudok magyar fordítást találni, így nevezzük el Szuper-tápnak. Ezek fognak neked segíteni, hogy gyorsabban tudj termelni. Elsőként a barackos szuper-táppal találkozhatunk, amit a barackok szüretelésénél kaphatunk, így extra gyümölcsökhöz juthatunk. Paradicsom termesztéskor pedig a Sopu Du Jour szuper-táppal lehetünk gazdagabbak, ráadásul farmer leveshez (Farmer’s Soup) is hozzájuthatunk.

Minden egyes szuper-táp egy egyedülálló jutalom, de sajnos lejárati idejük van. A fehér farmer házban tudod ellenőrizni, hogy mennyi ideje van még egy-egy tápnak.








A farmer házban tudod aktiválni a szupertápokat. Habár lejárati idejük van, sok sok szupertáphoz juthatsz hozzá a közelgő eseményeken.


 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése